25 Απριλίου 2018

Βορίδης: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα

voridis1Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου, τόνισε πως «αυτό που δεν κάνει η σημερινή κυβέρνηση, είναι αυτό που το οποίο εγγυάται ότι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», σημειώνοντας ότι είναι θέματα των Ελλήνων και όχι των δανειστών η ανάπτυξη της οικονομίας και η μεταρρύθμιση του κράτους σε όλα τα επίπεδα.

Με αφορμή τα αποτελέσματα του Eurogroup της Πέμπτης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αποτυγχάνει συνεχώς και οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα», προσθέτοντας πως η ίδια έχει «μια πατριωτική επιλογή να φύγει και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και να επιτρέψει στους Έλληνες να ελπίζουν ξανά. Αλλιώς εξαντλεί την υπομονή της κοινωνίας».

Ο κ. Βορίδης απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «θα ήταν “παράλυτη”, αναποτελεσματική, έρμαιο των εσωτερικών της αντιφάσεων», ενώ ερωτηθείς αν η διεύρυνση της ΝΔ θα πρέπει να είναι προς τα Δεξιά ή προς το Κέντρο, απάντησε ότι αυτή πρέπει να γίνει «προς κάθε κατεύθυνση».
Από αυτή τη διεύρυνση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Πάνου Καμμένου, διότι όπως είπε, «εκφράζει τη χειρότερη εκδοχή του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image