11 Δεκεμβρίου 2018

Ζημιές εκατομμυρίων και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα

epsdfg4.jpg

Η έτσι και αλλιώς χειμάζουσα αγορά του κέντρου της Αθήνας, περιμένει πλέον μόνο τις γιορτές για να ανακάμψει προκειμένου να αντισταθμίσει μέρος των ζημιών που βιώνει απόρροια της πολυετούς οικονομικής κρίσης αλλά και της υπερφορολόγησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σήμερα αυτοί οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι στο κέντρο της Αθήνας, για άλλη μια φορά δοκιμάζονται από την ανικανότητα της κυβέρνησης.

9 χρόνια μετά από ένα θάνατο, οι συνηθισμένοι ύποπτοι, εκμεταλλεύονται μια μαθητική διαδήλωση διαμαρτυρίας, για να σπάσουν και να κάψουν το κέντρο της Αθήνας.

Μια μειοψηφία μερικών δεκάδων παραβατικών, παραλύει την οικονομική δραστηριότητα της πρωτεύουσας, προκαλεί ζημιές εκατομμυρίων ευρώ και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα. Εκτός όμως από το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και η ίδια η μαθητική πορεία, που θα μπορούσε να είναι ένας ειρηνικός συμβολισμός της αντίθεσης της Ελληνικής νεολαίας στη βία αλλά και στις πολιτικές που ευρύτερα εφαρμόζονται, υπονομεύεται.

Μόνοι κερδισμένοι, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εξασφαλίζουν για άλλη μια φορά τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από φλέγοντα ζητήματα όπως οι πλειστηριασμοί και τα σκάνδαλα διαφθοράς στο Υπουργείο Άμυνας.Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image