19 Φεβρουαρίου 2020

Βούτηξε πάνω σε ταξί για να πάρει την αποζημίωση

Μία νέα και επικίνδυνη μόδα κάνει θραύση στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία συναντάται όλο και πιο συχνά πλέον, φέρνοντας σε απόγνωση οδηγούς και ασφαλιστικές.

Απατεώνες προσπαθούν να προκαλέσουν τροχαία, πέφτοντας επίτηδες πάνω σε αυτοκίνητα ώστε μετά να αξιώσουν χρήματα αποζημίωσης από ασφαλιστικές εταιρείες. Τις περισσότερες φορές οι προσπάθειές τους είναι τόσο αδέξιες που προκαλούν γέλιο σε όσους είναι μάρτυρες.

Η κάμερα που είχε ένα ταξί στο Μπλάκπουλ της Μεγάλης Βρετανίας κατέγραψε μία τέτοια αδέξια προσπάθεια μιας γυναίκας η οποία ξαφνικά τρέχει και πέφτει πάνω στο καπό του οχήματος. Πέφτει κάτω υποδυόμενη τη χτυπημένη και ο συνεργός της φωνάζει κατηγορώντας τον οδηγό του ταξί. Ο ίδιος ανέφερε μετά πως «τους είδα να περνούν τη διάβαση και ξαφνικά αυτή έκανε στροφή και άρχισε να τρέχει κατά πάνω μου. Ήξερα ακριβώς τι θέλανε».

Ο άτυχος οδηγός τρομοκρατημένος από τις απειλές γύρισε πίσω στο γραφείο για να ενημερώσει την εταιρεία του για το συμβάν. Εκείνοι είδαν το υλικό της κάμερας και η υπόθεση ήταν τόσο οφθαλμοφανής που κανένας περαστικός δεν πήγε να βοηθήσει το «θύμα» του τροχαίου.Διεθνή