Στον Ευαγγελισμό βρέθηκαν σήμερα, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας Νίκος Παπαθανάσης.
Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, «ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κος Γεώργιος Μυλωνάκης, συνεχίζει να βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και η κατάστασή του παραμένει σταθερή».
Στον Ευαγγελισμό βρέθηκαν και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, ο Σταύρος Καλαφάτης, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, Κώστας Κατσαφάδος, η αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο υφυπουργός εσωτερικών της Ελλάδας αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο σύμβουλος επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Χρήστος Ζωγράφος, η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα.
