Πολιτική

Διαγραφές για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στον ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά ο Δούκας – Η απάντηση της εταιρείας του «πράσινου» πολιτευτή

Διαγραφές σε περίπτωση που προκύψουν ευθύνες σχετικά με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά ο Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του. 

Ο δήμαρχος Αθηναιών αναφέρεται αμμέσως  στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτή του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκο Μπουνάκη και τις εκτάσεις που φέρεται να είχε δηλώσει στη λίμνη Κάρλα.

«Αν προκύπτει ευθύνη για οποιοδήποτε στέλεχός μας στα σκάνδαλα του αγροτικού τομέα, ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή. Να μην επιτρέψουμε κανέναν συμψηφισμό με τους εμπνευστές και καθοδηγητές του σκανδάλου», γράφει μεταξύ άλλων ο κ Δούκας.

Σε ανάρτησή του ο κ. Δούκας γράφει:

Κάθαρση στην πράξη.

Για το ΠΑΣΟΚ, τα θέματα διαφάνειας και νομιμότητας πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα.

Και η απάντηση στα δημοσιεύματα πρέπει να είναι καθαρή και τεκμηριωμένη.

Αν προκύπτει ευθύνη για οποιοδήποτε στέλεχός μας στα σκάνδαλα του αγροτικού τομέα, ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή.

Να μην επιτρέψουμε κανέναν συμψηφισμό με τους εμπνευστές και καθοδηγητές του σκανδάλου.

Αυτούς της ΝΔ.

Τι απαντά η εταιρεία του Νίκου Μπουνάκη

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Proactive ΑΕ-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, στην οποία διευθύνων σύμβουλος είναι ο Νίκος Μπουνάκης, κάνει λόγο για «άθλια επιχείρηση λάσπης και συκοφαντίας» ενώ προαναγγέλλει και προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση επισημαίνει:

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική