2 Ιουνίου 2020

Όλγα Κεφαλογιάννη : Το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην Α’ Αθηνών

H Όλγα Κεφαλογιάννη έχει αποδείξει πως είναι από τους λίγους πολιτικούς που μιλάει με έργα. Εξάλλου η δουλειά της στο Υπ. Τουρισμού μιλάει από μόνη της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, οι επιβάτες στο αεροδρόμιο, ξεπέρασαν το 1.000.000 μόνο το μήνα Δεκέμβριο, καταγράφοντας αύξηση ρεκόρ κατά 27,1%, έναντι του ίδιου μήνα του 2013, ενώ οι ξένοι επισκέπτες με αποκλειστικό προορισμό την Αθήνα κατέγραψαν επίσης εντυπωσιακή άνοδο κατά 36%, εξέλιξη που αντικατοπτρίζει την επιτυχία του Υπουργείου Τουρισμού στο να καταστήσει την Αθήνα ελκυστική ως προορισμό και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Η αποτελεσματικότητα της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Υπουργείο Τουρισμού έδωσε πραγματική ανάσα στις επιχειρήσεις της περιοχής των Αθηνών, που τόσο είχαν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση αλλά και τις εκτεταμένες καταστροφές κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο κέντρο της πόλης.

Έτσι η Υπουργός, κατεβαίνει στη μάχη του σταυρού στην Α’ Αθηνών με μεγάλο προβάδισμα, αφού εκτός από τις χιλιάδες σίγουρες ψήφους εμπιστοσύνης απασχολούμενων στον τουρισμό και την εστίαση, έχει συνάψει σημαντικές συμμαχίες με στελέχη της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.Πολιτική