Πολιτική

Κακλαμάνης για Σαββόπουλος: «Υπήρξε μοναδικός και για αυτό θα παραμείνει αναντικατάστατος»

Το δικό του αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο, είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος νωρίς το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο παρεκλήσι της Μητρόπολης.

«Για τον Διονύση Σαββόπουλο, η λαϊκή ρήση “ουδείς αναντικατάστατος” δεν ισχύει. Υπήρξε μοναδικός και για αυτό θα παραμείνει αναντικατάστατος», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, εξερχόμενος από το παρεκκλήσι.


Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Δηλώσεις Νικήτα Κακλαμάνη

Η κηδεία του κορυφαίου τραγουδοποιού θα τελεστεί το μεσημέρι στις 13:00 στη Μητρόπολη Αθηνών, δημοσία δαπάνη.

Η σορός μεταφέρθηκε στις 7.30 στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης και θα παραμείνει εκεί για το κοινό μέχρι τις 12.00, για το λαϊκό προσκύνημα.

Ειδήσεις σήμερα:
\n
\nΣτο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός του Διονύση Σαββόπουλου
\n

\nΑντετοκούνμπο από άλλο πλανήτη: Το επιβλητικό double double μέσα στο Τορόντο – Δείτε βίντεο
\n

\n«Καλώς ήρθατε στο Hotel Hamas»: 150 επικίνδυνοι τρομοκράτες που απελευθερώθηκαν από το Ισραήλ μένουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Κάιρο“}” data-type=”ProtoThema.Addon.Features.ContentComponents.HtmlEditor.Components.HtmlSnippets.NewsNow” data-area=”Default”>

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική