Όπως αποδείχτηκε στην πράξη, το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Περιστερίου δεν μπόρεσε να αντέξει την πολυκοσμία και τους ειδικούς προβολείς της τηλεοπτικής κάλυψης, με αποτέλεσμα οι ομιλίες να εξελίσσονται με μεγάλη δυσκολία και σήμερα, Σάββατο, οπότε αναμένεται να κορυφωθεί η εσωκομματική συζήτηση για τις καταστατικές αλλαγές.
Ήδη από χθες το απόγευμα, όταν οι πρώτοι σύνεδροι άρχισαν να καταφθάνουν στο χώρο, η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα, με αποτέλεσμα οι συνθήκες να γίνουν αφόρητες, όταν άναψαν οι προβολείς για το φωτισμό του χώρου.
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ; pic.twitter.com/MqQAwrX8PP
— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) June 13, 2025
Αποτέλεσμα αυτού ήταν αρκετοί σύνεδροι να αποχωρήσουν μετά το πέρας των χαιρετισμών, ενώ οι συνθήκες είχαν μεν βελτιωθεί, αλλά όχι κατά το μέγιστο, με ορισμένους συνέδρους να έχουν προσαρμοστεί ενδυματολογικά, για να αντέξουν τον κομματικό… καύσωνα.