22 Ιουλίου 2019

Λάθος του Άδωνι. Μόνος στόχος η ενότητα και η αυτοδυναμία.

000-4.jpgΕνότητα ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες ξανά από τη Λαμία – Ας τον ακούσουμε.

Η Ελλάδα βρίσκεται στα Τάρταρα, μια κυβέρνηση πλέον μειοψηφίας, που εξαθλίωσε τον Ελληνικό λαό παραμένει γαντζωμένη στην καρέκλα και μεταξύ σοβαρού και αστείου ο κόσμος πλέον αναρωτιέται αν ο Τσίπρας είναι διατεθειμένος, όχι να κάνει πρόωρες εκλογές, αλλά γενικά να κάνει εκλογές. Ακραιφνής υποστηρικτής του Μαδούρο βλέπετε..

Αυτή είναι η κατάσταση. Οι Έλληνες σε ασφυξία από την υπερφορολόγηση, ανεργία απελπισία, μιζέρια και αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα.

Μόνη λύση σε όλο αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον η Νέα Δημοκρατία. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο! Καμία άλλη προοπτική και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι τώρα, εγκαίρως! Δεν αρκεί να κερδίσει η ΝΔ, πρέπει να ηττηθεί εκκωφαντικά ο ΣΥΡΙΖΑ, να εξαφανιστεί ει δυνατόν από τον πολιτικό χάρτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναλάβει τεράστιο βάρος στις πλάτες του. Μπορεί σε άλλες εκλογές τα κομματικά επιτελεία να αρέσκονταν στο να χρησιμοποιούν την φράση «οι κρισιμότερες εκλογές όλων των εποχών» και τότε τα κομματικά μηνύματα να είχαν μια δόση υπερβολής για χάρη της επικοινωνίας, όμως αυτές οι εκλογές θα είναι όντως οι κρισιμότερες εκλογές όλων των εποχών και θα ορίσουν το μέλλον όχι μόνο το δικό μας, αλλά και των επόμενων γενεών.

Στο παραπάνω λοιπόν πλαίσιο, με σεβασμό στον Άδωνι Γεωργιάδη και στο θεσμικό του ρόλο ως Αντιπροέδρου της ΝΔ, οι αιχμές που άφησε ξεκάθαρα κατά του Νίκου Δένδια χθες στην εκδήλωση του στο Μαρούσι, αποτέλεσαν ένα τεράστιο δώρο στο ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα δεν έκαναν καλό στην παράταξη μας. Δεν θα επεκταθούμε, στο τι είπε, πως το είπε, έτσι και αλλιώς, τα λένε σήμερα όλα τα ΜΜΕ και όλες οι ιστοσελίδες που βρήκαν ευκαιρία να παρουσιάσουν την Νέα Δημοκρατία… διαιρεμένη.

0002

Ευκαιρία βρήκαν τα ΜΜΕ να παρουσιάσουν προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία

Η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας είναι το ζητούμενο, την έχει ανάγκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός, την έχει ανάγκη η Ελλάδα και την έχουμε ανάγκη τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη της μεγάλης μας παράταξης αλλά και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θέλουν να στείλουν τον Τσίπρα σπίτι του για να γυρίσει επιτέλους η χώρα σελίδα.



Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image