Πολιτική

Μαρινάκης: Το ξήλωμα δεν είναι πολιτική, παράλογη η εικόνα του δημάρχου Πατρέων που έβγαλε την πινακίδα από σχολείο

Ο δήμαρχος Πατρέων αντί να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα για να ανακαινιστούν περισσότερα σχολεία στην πόλη του, ξήλωσε πινακίδα που δεν του άρεσε γιατί οι «κακές τράπεζες» έδωσαν λεφτά για την ανακαίνιση, σχολίασε σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αναφέρεται σε περιστατικό με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδης.

«Το ξήλωμα δεν είναι πολιτική και σίγουρα δεν συνιστά πρόοδο», τονίζει ο κ. Μαρινάκης που εξηγεί το αντικείμενο του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»
«Με λίγα λόγια, όταν κάποιοι δήμαρχοι ξηλώνουν πινακίδες, εμείς συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τα σχολεία. Γιατί αυτό αξίζει κάθε μαθητής, κάθε καθηγητής και κάθε γονιός σε αυτή τη χώρα», καταλήγει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Marinakis (@pavlosmarinakis)

Στην ανάρτησή του ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπροσώπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρει:

Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;

Ακούστε τι έγινε, πριν από λίγες ημέρες, στην Πάτρα. Πήγε ο δήμαρχος της πόλης να κατεβάσει την πινακίδα έξω από ένα σχολείο που είχε ανακαινιστεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου».

Αντί να πει μπράβο, που αρκετά σχολεία και στη δική του πόλη και σε όλη την Ελλάδα αλλάζουν όψη, αντί να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα για να ανακαινιστούν ακόμη παραπάνω σχολεία, δεν του άρεσε η πινακίδα γιατί οι «κακές τράπεζες» έδωσαν λεφτά για την ανακαίνιση των σχολείων. Ξέρετε, το ξήλωμα δεν είναι πολιτική και σίγουρα δεν συνιστά πρόοδο.

Αλλά, ας «εκμεταλλευτούμε» άλλη μία παράλογη εικόνα την οποία είδαμε από έναν δήμαρχο, λόγω των ιδεοληψιών εκείνου και του χώρου του, για να δούμε λίγο την ουσία.

Τι είναι το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»; Με το πρόγραμμα αυτό ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται 431 σχολεία σε 245 δήμους της χώρας.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική