Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι, αν και «δεν έχουν κλείσει ακόμα οι πληγές της Θεσσαλίας», έχουν σημειωθεί σημαντικές πρόοδοι στα έργα αποκατάστασης, προσθέτοντας πως «ο Daniel θα στοιχίσει στην ελληνική πολιτεία πάνω από 3 δισ. ευρώ».
Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της βελτίωσης των σχολικών υποδομών, δηλώνοντας: «Αποδίδω τεράστια σημασία στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών στα σχολεία». Παράλληλα, αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”, μέσα από το οποίο «ανακατασκευάσαμε 431 σχολεία».
Ειδήσεις σήμερα:
Πολιτική θύελλα στη Βρετανία για το «πειραγμένο» βίντεο του Αμερικανού προέδρου στο BBC – Δεν αρκούν στον Τραμπ οι παραιτήσεις, απειλεί με νομικές ενέργειες
Ισόβια ξανά στους δύο Ρουμάνους για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα – Δεν τους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά
Οι τραγωδίες του Πιρς Μπρόσναν: Πρώτα πέθανε η σύζυγος και ύστερα η κόρη του – Τώρα προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον αποξενωμένο γιο του
.
