Πολιτική

Τζαβάρας: Ο Τσίπρας κορόιδευε τον Σαμαρά που μιλούσε για δωρεάν ίντερνετ

«Ο κ. Τσίπρας μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι η μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει ακόμα τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πρακτορείο 104,9fm και διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι «ο καλύτερος ή ένας από τους καλύτερους, πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης».

«Παρά τις οι εξαγγελίες που έχει κάνει ο πρωθυπουργός», συνέχισε ο κ. Τζαβάρας, «βουτήχτηκε ο ίδιος και η κυβέρνησή του μέσα στις πιο σκοτεινές σελίδες της μεταπολίτευσης όπου κυριαρχούσε το πελατειακό κράτος, το ρουσφέτι, η εξυπηρέτηση, η αδιαφάνεια και δυστυχώς, η διαφθορά».

«Περάσαμε και εμείς από την μέγγενη των μνημονίων και δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι για τη διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου η οποία, είναι βέβαιο, ότι αν δεν είχε διακοπεί βίαια από τη βουλιμία του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική την εξουσιαστική, θα είχε οδηγήσει τον τόπο έξω από την κρίση και θα βρισκόμασταν σε ανάπτυξη» είπε ο κ. Τζαβάρας.

Αναφερόμενος στη μηνιαία επιδότηση για την παροχή ίντερνετ σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, διευκρίνισε ότι αν και το επικροτεί η παράταξή του, ωστόσο «κάποια στιγμή μας πιάνει και το παράπονο γιατί όταν ο κ. Τσίπρας ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβγαινε και κορόιδευε τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που μιλούσε για δωρεάν ίντερνετ αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητά του».

«Πού ‘σαι, νιότη, που ‘δειχνες, πως θα γινόμουν άλλος, λοιπόν, φανταστείτε αυτός ο άνθρωπος που ξεκίνησε επαναστάτης που δεν άφησε τίποτα όρθιο με τις υποσχέσεις του, που ήρθε για να ανασκολοπίσει το παλιό σύστημα το διεφθαρμένο, κατάντησε να ακολουθήσει το παράδειγμα αυτών που κορόιδευε» πρόσθεσε ο κ. Τζαβάρας.

Απαντώντας σε ερώτηση για την εικόνα της ελληνικής οικονομίας, τόνισε ότι κάποια στοιχεία είναι θετικά αλλά «στο επίπεδο της καθημερινότητας, της κοινωνίας, υπάρχουν παράπονα, διαμαρτυρίες, ανέχεια» ενώ η κυβέρνηση, με τα μέτρα που παίρνει, «έχει επιτύχει το ακατόρθωτο, έχει περιορίσει τη δημιουργικότητα και τη παραγωγικότητα, βάζοντας ως όριο για κάθε δημιουργικό πολίτη τα 20.000- 25.000 ευρώ τον χρόνο με αποτέλεσμα η υπερφορολόγηση να καθιστά απαγορευτική κάθε δραστηριότητα».

You may also like