Στο «Varoulko Seaside», στο διάσημο εστιατόριο του σεφ Λευτέρη Λαζάρου που βρίσκεται στο Μικρολίμανο του Πειραιά, θα φάει το μεσημέρι η διάσημη δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν, καλεσμένη του υπουργείου Πολιτισμού.
Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θαυμάσει την θαλασσινή πλευρά της ελληνικής πρωτεύουσας και να γευματίσει σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι που διαθέτει η Αθήνα.
Στο μενού του διάσημου σεφ μπορεί να επιλεξει:
Τα γοπάκια Μεσολογγίου για παράδειγμα έρχονται με μια άψογη, τραγανή κρούστα ψωμιού πάνω σε μια μεταξένια κρέμα αρακά και «πινελιές» από μαρμελάδα ντομάτας, μους μετσοβόνε, πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και πούδρα προσούτο και όλα αυτά συνδυάζονται εξαιρετικά.
Στον αντίποδα των πολλών υλικών αυτού του πιάτου, το φιλέτο μπαρμπουνιού με την κρουστή, χυμώδη σάρκα συνοδεύεται υποδειγματικά με lime, ενώ το έξοχα χυλωμένο κριθαράκι με την πυκνή γεύση και τις γαρίδες.
Τέλος, ο chef patissier Δημήτρης Χρονόπουλος επιμελείται πάντα ορισμένα ιδιαίτερα φίνα επιδόρπια με την σοκολάτα να είναι το κορυφαίο.