SelectedΠολιτική

Στο Μετρό Συντάγματος ο Κ. Μητσοτάκης -Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την 24ωρη λειτουργία κάθε Σάββατο

Τον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα ενόψει της έναρξης της 24ωρης λειτουργίας κάθε Σάββατο επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, ενόψει της έναρξης της μόνιμης 24ωρης λειτουργίας των γραμμών 2 και 3, του Τραμ και επιλεγμένων λεωφορειακών γραμμών κάθε Σάββατο, από αύριο, 13 Σεπτεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με εργαζόμενους στο κέντρο ελέγχου και ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των μέσων μεταφοράς για τη στήριξή τους στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας τα Σάββατα, με στόχο την ασφαλή μετακίνηση επιβατών τις νυχτερινές ώρες.

Eικόνες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected