Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Με έξι πολιτικά πρόσωπα η πρόταση Προανακριτικής για τα Τέμπη – Ανάμεσά τους Μητσοτάκης, Καραμανλής και Σπίρτζης

«Μετά τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δημοσιοποιεί την πρόταση του για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθεί το έγκλημα των Τεμπών» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, καλεί τους ανεξάρτητους βουλευτές να υπογράψουν την πρότασή του, αναφέροντας τα εξής: «Η πρόταση είναι διαθέσιμη για υπογραφή από ανεξάρτητους βουλευτές και από Κοινοβουλευτικές Ομάδες, με τους οποίους και τις οποίες έχουμε αναλάβει κοινές πρωτοβουλίες στο πρόσφατο παρελθόν, όπως η υποβολή της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών και το κείμενο για τη Γάζα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχει δεσμευθεί να είναι η φωνή της Κοινωνίας, της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης μέσα και έξω από τη Βουλή. Η διερεύνηση για το έγκλημα της σύγκρουσης, αλλά και της συγκάλυψης στα Τέμπη πρέπει να γίνει για να αποδοθούν ευθύνες και να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται» τονίζει η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική