Πολιτική

Το λιμάνι της Ελευσίνας στο επίκεντρο της συνάντησης Θεοδωρικάκου – Γκιλφόιλ στο υπουργείο Ανάπτυξης

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναμένεται σήμερα να συναντήσει την Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο υπουργείο Ανάπτυξης, με το τετ α τετ να έχει οριστεί για τις 14:00 το μεσημέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα επενδυτικά σχέδια των ΗΠΑ για ελληνικά λιμάνια, μια διαδικασία που φαίνεται να προχωρά με ιδιαίτερη ταχύτητα. Στο επίκεντρο της κατ’ ιδίαν συζήτησης των δύο πλευρών αναμένεται να βρεθεί ειδικά το λιμάνι της Ελευσίνας, το οποίο αποτελεί βασικό κομμάτι των αμερικανικών σχεδιασμών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δώσουμε πάνω από €2 δισ. τους επόμενους μήνες για τη στήριξη του εισοδήματος – Έρχεται νέο πρόγραμμα για το στεγαστικό

Έρευνα: Δεν μας χωράει πια η Αθήνα – 6 εκατ. τα αυτοκίνητα, 2 εκατ. αντέχουν οι δρόμοι

Η Πολωνία σε προπολεμική φάση: Η Ρωσία προετοιμάζεται για σύγκρουση και εντείνει δολιοφθορές και κυβερνοεπιθέσεις

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική