Πολιτική

Το… χαλαρό βίντεο Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη με παραλειπόμενα: Η συνάντηση με τους μαθητές από την Αθήνα, οι selfies και η παραδοσιακή πρασόπιτα

Μια εικόνα της Θεσσαλονίκης των έργων, των σύγχρονων υποδομών και της καινοτομίας παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από βίντεο που ανήρτησε στα social media κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην πόλη.

Κατά την επίσκεψή του την Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στην πόλη και είχε συναντήσεις με φορείς και υπεύθυνους των έργων.

Δεν έλειψαν οι χαλαρές στιγμές όπως η συνάντηση που είχε με παιδιά από την Αθήνα που είχαν πάει εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, ενώ δεν έλειψαν και τα πιο ανεπίσημα στιγμιότυπα, με μαθητές να τον προσεγγίζουν για selfies και τον ίδιο να ανταποκρίνεται. Στο τέλος μάλιστα ο Πρωθυπουργός μάλιστα δεν έλειψε να δοκιμάσει και την παραδοσιακή πρασοπιτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική