10 Ιουλίου 2020

Την υποστήριξή του στην Κλίντον θα δηλώσει ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπλούμπεργκ

25E072C1F908EEE16413C148782EA8EC.jpgΟ Μπλούμπεργκ είχει εκλεγεί στη δημαρχία με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, και αργότερα έγινε ανεξάρτητος. Έχει ασκήσει δριμεία κριτική για τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

Την υποστήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να δηλώσει ο πρώην δήμαρχος της πόλης της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, σε μια ομιλία στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, που ανοίγει σήμερα στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με την ευρείας κυκλοφορίας αμερικανική εφημερίδα New York Times της Κυριακής. Την είδηση επιβεβαίωσε στο κανάλι CNN ο Χάουαρντ Ουόλφσον, σύμβουλος του Μπλούμπεργκ.

Σύμφωνα με τους Times και τον Ουόλφσον, ο πρώην δήμαρχος και επιχειρηματίας σκοπεύει να προωθήσει την υποψηφιότητα της Κλίντον στον λόγο του, μιλώντας “από τη σκοπιά ενός στελέχους επιχειρήσεων και ενός ανεξάρτητου” από πολιτικά κόμματα.

Ο Μπλούμπεργκ είχει εκλεγεί στη δημαρχία με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, και αργότερα έγινε ανεξάρτητος. Έχει ασκήσει δριμεία κριτική για τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.Διεθνή