21 Ιουλίου 2019

Μητσοτάκης: Παρέδωσαν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο στο Σκοπιανό

Τσίπρας και Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και την πρόσκληση που θα δοθεί για ένταξη της ΠΓΔΜ στην Συμμαχία.

Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη: «Πριν από τρεις εβδομάδες στις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αναγνώρισαν στα Σκόπια την υποτιθέμενη Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

Αυτό έγινε παρά την απόλυτη αντίθεση – και μπορώ να πω την κατακραυγή των πολιτών. Δώσαμε τότε μάχη στη Βουλή, για να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή προειδοποιώντας για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε – και μάλιστα σύντομα.

Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ. Παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών.
Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν. Σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image