4 Ιουνίου 2020

Το τηλεοπτικό spot του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τις Ευρωεκλογές (VIDEO)

meimarakisΣτον αέρα του διαδικτύου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το τηλεοπτικό spot του π. Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Υποψηφίου Ευρωβουλευτή κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνει κάλεσμα προς όλους να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, ενώ ζητά και έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης για τη στήριξη της δικής του υποψηφιότητας.

Όπως είναι γνωστό, μπορεί ο κ. Μεϊμαράκης να έχει ορισθεί από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, ωστόσο και εκείνος χρειάζεται σταυρό προτίμησης αφού δεν έχει διαφορετική εκλογική μεταχείριση από το εκλογικό σύστημα και είναι πρώτος μεταξύ ίσων.

Για αυτό άλλωστε και το επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη και στο τηλεοπτικό μήνυμα δίνει έμφαση  το ότι και ο κ. Μεϊμαράκης χρειάζεται σταυρό από τους πολίτες που θέλουν να τον επιλέξουν για την Ευρωβουλή. Η συγκεκριμένη διευκρίνιση και έμφαση κριθηκε απαραίτητη αφού το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί, πως αρκετοί είναι εκείνοι που λανθασμένα θεωρούν πως ως επικεφαλής εξαιρείται της σταυροδοσίας!

Αν λοιπόν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι μια από τις επιλογές σας στις Ευρωεκλογές, φροντίστε να τον επιλέξετε και στο ψηφοδέλτιο σας!Πολιτική