18 Νοεμβρίου 2019

Μητσοτάκης από τη Πάτρα: «Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται με δώρα της τελευταίας στιγμής» (VIDEO)

«Για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια θα μιλήσουν οι ίδιοι οι Έλληνες και θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν, στα πολλά ψέματα, στους αβάσταχτος φόρους και στην εθνική ταπείνωση της Συμφωνίας των Πρεσπών», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ από την Πάτρα.

«Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση», είπε στην αρχή της ομιλίας του στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής, είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.

«Είμαστε με όλους τους Έλληνες», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά, είπε ο Κ. Μητσοτάκης. «Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση».

Την ίδια ώρα επισήμανε πως «δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ».

«Επιλέγουμε την αλήθεια ή το ψέμα; Επιλέγουμε την προκοπή ή την καθήλωση; Επιλέγουμε την ενότητα ή τον διχασμό; Θέλουμε αξιοπρέπεια ή πολιτική χυδαιότητα; Θέλουμε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή ή τέλμα και στασιμότητα;»

«Σε έξι μέρες έχουμε εκλογές, είπε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν».

«Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια θα μιλήσουν οι ίδιοι οι Έλληνες και θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν, στα πολλά ψέματα, στους αβάσταχτος φόρους και στην εθνική ταπείνωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. «Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.

«Το δικό μου σχέδιο είναι ένα σχέδιο για μια Ελλάδα με καλύτερες, καλοπληρωμένες δουλειές για να μην φεύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό, μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες δουλειές», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ.

«Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές… δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Για τους κουκουλοφόρους ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί».

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από την ΝΔ «να επιστρέψουν σπίτι τους».

Τόνισε ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.Πολιτική