Uncategorized

Η Σκότλαντ Γιαρντ διευρύνει την έρευνα σε βάρος του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση

Η βρετανική αστυνομία πρόσθεσε μια δεύτερη κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης στην έρευνα που διεξάγει σε βάρος του Αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Press Association (PA).

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, η Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαίωσε ότι διεύρυνε την έρευνα σε βάρος ενός άνδρα που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, χωρίς να διευκρινίζει την ταυτότητά του, καθώς επί του παρόντος δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος αυτού του προσώπου.

Όμως σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA, πρόκειται για τον Κέβιν Σπέισι, που διετέλεσε το διάστημα 2004- 2015 καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic, το οποίο βρίσκεται στο διαμέρισμα του Λάμπεθ, στο νότιο τμήμα του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ, δύο άνδρες κατηγορούν τον ίδιο άνδρα ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά σε αυτήν την περιφέρεια, ο ένας το 2005 και ο άλλος το 2008.

Την περασμένη εβδομάδα, το θέατρο Old Vic είχε γνωστοποιήσει ότι έχει λάβει 20 «προσωπικές μαρτυρίες» σε βάρος του Κέβιν Σπέισι για «ανάρμοστη συμπεριφορά». Αυτές οι κατηγορίες αναφέρονταν σε μια περίοδο έως το 2013 με τα γεγονότα που καταγγέλθηκαν να αφορούν κυρίως το 2009.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Uncategorized