21 Απριλίου 2018

Για να μοιράσεις λεφτά πρέπει πρώτα να τα βγάλεις… Τόσο απλά…

tsipras-mitsotakis-708Η Νέα Δημοκρατία προφανώς και θέλει το καλύτερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Έχει πλήρη αντίληψη για το ρόλο που παίζουν τα χρήματα στις κοινωνίες και φυσικά επιθυμεί και στόχος της είναι η άνοδος του βιωτικού επιπέδου όλων.

Έτσι παρά την αντίφαση της πολιτικής Τσίπρα που από τη μία πετσόκοψε τις συντάξεις και από την άλλη θέλησε να μοιράσει ένα επίδομα 300€ στους χαμηλοσυνταξιούχους, προφανώς και θα ήθελε να το ψηφίσει και ας ερμηνευόταν αυτή η στάση της λανθασμένα ως συναίνεση στις πολιτικές της απαράδεκτης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Μπροστά στο να πάρουν κάποια επιπλέον χρήματα ένα μέρος των Ελλήνων η Νέα Δημοκρατία απέδειξε και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως δεν λογαριάζει το πολιτικός κόστος.

Είναι όμως διαφορετικό το να δίνεις χρήματα που μπορείς να δώσεις, από το να μοιράζεις χρήματα που δεν έχεις προϋπολογίσει. Έτσι μετά την αποκάλυψη πως οι υποτιθέμενες παροχές δεν αποτελούν μέρος της έτσι και αλλιώς βέβαια κακής συμφωνίας της Ελλάδας με την Ευρώπη, η Νέα Δημοκρατία επιβαλλόταν να αλλάξει στάση.

Για να υπάρχουν λεφτά για συντάξεις και κοινωνικά βοηθήματα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν επιχειρήσεις που θα παράγουν, που θα δίνουν θέσεις εργασίας, που θα αποδίδουν φόρους, που θα δημιουργούν ανάπτυξη.

Έτσι η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει ΠΑΡΩΝ απόψε. Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι και αλλιώς αυτή γνωρίζει και διαχειρίζεται το ταμείο του κράτους.

Ο λαϊκισμός πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει…



Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image