20 Ιουνίου 2018

Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η οικογένειά μας είναι εξαιρετικά φυσιολογική και βαρετή

fsghΓια την οικογένειά του και το βαρύ όνομα που κουβαλά μίλησε ο συνονόματος ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή και βουλευτής Σερρών.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι «η δική μας οικογένεια είναι εξαιρετικά φυσιολογική και βαρετή».

«Πολλοί έχουν την αίσθηση ότι όταν μεγαλώνεις σε ένα πολιτικό περιβάλλον, ότι ασχολείσαι συνέχεια με την πολιτική», πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έμενε στον πάνω όροφο και εκείνος με την οικογένειά του, ακριβώς από κάτω.

Όταν ρωτήθηκε εάν ήταν αυστηρός ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο βουλευτής απάντησε: «Σε εμένα και στην αδερφή μου όχι! Επειδή εκείνος δεν είχε παιδιά, εμάς μας έβλεπε σαν εγγόνια του! Οπότε εμείς γνωρίσαμε μία πολύ ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του… Έζησα ωραίες στιγμές μαζί του. Έπαιζα γκολφ μαζί του. Δεν του άρεσε να χάνει».

Όσο για το εάν ήταν σε θέση να αντιληφθεί ποιος ήταν ο θείος του; «Ναι το αντιλαμβανόμουν! Αλλά επειδή όπως σου είπα, ήμουν σε μία βαρετή και φυσιολογική οικογένεια, δεν μου έκανε εντύπωση».

Για τη σχέση του ίδιου με την πολιτική, ο κ. Καραμανλής απάντησε: «Εμένα η σχέση μου με την πολιτική ήταν πάντα ακαδημαϊκή. Έφτασα όμως σε μία φάση της ζωής μου, ειδικά στις εκλογές του 2012 και του 2015. Στις εκλογές του 2012, που ήταν πολύ κρίσιμες για τη χώρα, θεώρησα ότι όλοι κάτι πρέπει να κάνουμε για να μην κινδυνεύσει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Μου αρέσουν οι πολιτικοί που έχουν κάνει πέντε πράγματα στη ζωή τους πριν μπουν στην πολιτική και ανά πάσα στιγμή θα γυρίσουν πίσω στη δουλειά τους».

Κλείνοντας, ο βουλευτής Σερρών μίλησε και για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

«Ο Κώστας ποτέ δεν με πίεσε. Μπορώ να πω ότι τώρα οι σχέσεις μας είναι πιο ανθρώπινες τώρα που δεν είναι πρωθυπουργός. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, αλλά και τον γουστάρω και σαν άνθρωπο! Δηλαδή με τον Κώστα θα περάσεις καλά. Έχει μία ικανότητα να είναι ανθρώπινος και ευχάριστος», είπε.Media
Μενού
Responsive Menu Clicked Image