16 Φεβρουαρίου 2019

Καραμανλής: Στην ίδια γραμμή Μπουτάρης και ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό

Για υπερβολή και για συστράτευση στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μετά την τοποθέτησή του να αλλάξει ονομασία το αεροδρόμιο της Μακεδονίας.

Ο κ. Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τη θέση του κ. Μπουτάρη, εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και εκτίμησε ότι είναι λάθος η απόλυτη ταύτισή του με τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα για το θέμα της Μακεδονίας.

«Θεωρώ ότι είναι υπερβολή από την πλευρά του Γιάννη  Μπουτάρη το να αλλαχθεί η ονομασία του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο κ. Καραμανλής και υπογράμμισε: «Διαφωνώ πλήρως με τον κ. Μπουτάρη σε πολλά ζητήματα, όχι μόνο στο Μακεδονικό. Καλά είναι ο κ. Μπουτάρης να ασχοληθεί με τα θέματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης».

Ο κ. Καραμανλής ωστόσο έγινε ακόμη πιο επικριτικός σημειώνοντας ότι: «Αυτά που είπε ο δήμαρχος είναι σουρεαλιστικά. Μάλλον ήταν αγουροξυπνημένος και τα έλεγε αυτά. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν κάνει εξωτερική πολιτική. Μάλλον δεν έχει καταλάβει σε ποια πόλη είναι δήμαρχος. Πώς μπορεί να τα λέει αυτά; Γιατί αυτά να είναι μια τοποθέτηση απλά και όχι μια ακρότητα;».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image