20 Ιουνίου 2018

ΝΔ: «Εκκωφαντική σιωπή Μαξίμου για Καμμένο και σχέδιο εξόδου από Ευρωζώνη»

nd_peiraios-3-thumb-largeΓια «σιωπή» και μάλιστα «πανικόβλητη» κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωση της, αναφερόμενη στο θέμα των συνομιλιών του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη. Στην ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ακόμα πως η κυβέρνηση σιωπά και για το μείζον θέμα «της εγκληματικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015» στο θέμα της οικονομίας και τους χειρισμούς που οδηγούσαν σε έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Αναλυτικά:

«Το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου στην σκανδαλώδη υπόθεση των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών. Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική και για την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα.

Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο πριν από τις εκλογές του 2015, με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την Ευρωζώνη.

Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του Υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο.

Εκτός από τον κ. Τσίπρα γιατί σιωπούν οι Δραγασάκης και Παππάς που ήταν γνώστες του σχεδίου;

Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image