16 Φεβρουαρίου 2019

Οργισμένοι πολίτες ξέσπασαν κατά του Πάνου Καμμένου: Μας άφησες να καούμε ζωντανοί

Με διάθεση να δώσει μάχη, όχι για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή ή την περιουσία τους και έζησαν την κόλαση, αλλά για να υπερασπιστεί το υπουργείο του, ο  Υπουργός Πάνος Καμμένος, που επισκέφθηκε το Μάτι που έχει γίνει τάφος για  81 ανθρώπους κι ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου, οι οποίοι έχασαν τους ανθρώπους τους και την περιουσία τους, όχι μόνο αμφισβήτησε τα λεγόμενά τους από τον εφιάλτη που έζησαν, αλλά διαπληκτίστηκε μαζί τους.

Χωρίς να αναλάβει καμία ευθύνη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρουσίασε την δική του πραγματικότητα, δηλώνοντας ότι όλα είναι καλά καμωμένα από την πλευρά της κυβέρνησης και του υπουργείου του και πως κάηκαν όσοι καταπάτησαν την περιοχή, επιρρίπτοντας ευθύνες στους ίδιους τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους…!

Πολίτες που συνάντησε τον ρώτησαν γιατί δεν υπήρχαν ελικόπτερα να φωτίζουν την περιοχή το βράδυ της πυρκαγιάς, με τον Πάνο Καμμένο να επιμένει ότι τα ελικόπτερα ήταν στην περιοχή από νωρίς, ενώ ο πολίτης ωρύονταν πως «εγώ μέχρι τα μεσάνυχτα ήμουν στη θάλασσα, δεν είδα κανένα». Λίγο αργότερα μια γυναίκα με δάκρυα στα μάτια ρώτησε τον Πάνο Καμμένο γιατί τους εγκατέλειψαν και τους άφησαν να καούν ζωντανοί.Ελλάδα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image