12 Δεκεμβρίου 2018

Στην Πάτρα ο Μητσοτάκης για το δεύτερο προσυνέδριο της ΝΔ

Το πολιτικό ενδιαφέρον μεταφέρεται αύριο στην Πάτρα, όπου πραγματοποιείται το 2ο προσυνέδριο της ΝΔ με κεντρική θεματολογία την παρουσίαση των προτάσεων για τη νέα γενιά και τους σύγχρονους τρόπους επιστημονικής και επαγγελματικής «ανοικοδόμησης» της χώρας. Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις κύριες αλλαγές που επεξεργάζεται το  κόμμα του, το ενδιαφέρον όμως θα επικεντρωθεί στους ομιλητές.

Και τούτο διότι δεν πρόκειται μόνον για πανεπιστημιακούς αλλά και για ανθρώπους που θα μεταφέρουν εμπειρίες καθημερινότητας, όπως εκπαιδευτικοί της  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πολίτες που αποφάσισαν να επιστρέψουν με τις οικογένειές τους από το εξωτερικό και να ζήσουν στην  Ελλάδα της κρίσης, φοιτητές και νέοι επαγγελματίες.

Τα  «στρογγυλά τραπέζια» θα στηθούν από το πρωί και ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει ως ακροατής που θα παρεμβαίνει με ερωτήσεις-τοποθετήσεις όπως και οι πολίτες οι οποίοι θα τα παρακολουθήσουν. Στα αξιοσημείωτα του Σαββατιάτικου προσυνεδρίου η ομιλία του Απόστολου Δοξιάδη, της εμβληματικής αυτής φυσιογνωμίας  των ακηδεμόνευτων λογοτεχνικών κύκλων που εδραίωσε την αφήγηση στη μαθηματική λογική.Μενού
Responsive Menu Clicked Image