26 Μαρτίου 2019

Τολμούν και μιλούν για τον Καραμανλή. «Λεφτά υπάρχουν» κα Γεννηματά, σας θυμίζει κάτι;

papandreou-fwfi-708Στο ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πανικό. Δεν ξέρουν τι να κάνουν, αφού τα χτυπήματα είναι πολλαπλά και συνεχή.

Τελευταίο και καίριο αυτό της κυκλοφορίας του βιβλίου «Στόχος τους η Ελλάδα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιππόκαμπος (μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ)  και αποκαλύπτει όλο το σχέδιο για την πτώση του Κώστα Καραμανλή και την άνοδο του Γιώργου Παπανδρέου στην εξουσία με στόχο να μπει η χώρα μας στα μνημόνια και στην επιτροπεία.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για την δικαίωση του Κώστα Καραμανλή και των κυβερνήσεων του. Τώρα που τα σκάνδαλα αποδεικνύονται με στοιχεία στημένα, τώρα που τα νούμερα εξηγούνται, τώρα που το που κατέληξε η Ελλάδα είναι γνωστό σε όλους γιατί το ζούμε όλοι. Τώρα που η Ελληνική δικαιοσύνη επιλήφθηκε του οργανωμένου σχεδίου για την πτώση της τελευταίας προμνημονιακής κυβέρνησης της χώρας. Μιας κυβέρνησης ενός Πρωθυπουργού που ήθελε τότε να προλάβει τα χειρότερα και έδωσε μάχη απέναντι σε Θεούς και δαίμονες, χάνοντας όμως στο τέλος την μοναδική του στήριξη, που ήταν η στήριξη των πολιτών.

Βλέπουν λοιπόν ότι έγινε η αρχή τους τέλους τους & για αυτό θα κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν.

Έβγαλε λοιπόν η «Καθημερινή» μια στημένη έκθεση της ΤτΕ που δεν πρόσφερε τίποτα νέο ως γνώση και το ΠΑΣΟΚ δια της κας Γεννηματά σήμερα έσπευσε να την ερμηνεύσει με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ ως απόδειξη πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αθώος για το έγκλημα και πως έχει ευθύνες για την κρίση και ο Κώστας Καραμανλής!

Δεν προκαλεί όμως έκπληξη η στάση του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη παραμένει υπό την ηγεμονία του Σημίτη, του Παπανδρέου και του Λαλιώτη. Αυτοί είναι οι πραγματικοί αρχηγοί της κεντροαριστεράς. Δυστυχώς όμως για αυτούς, οι ανοχές του ελληνικού λαού απέναντι τους εξαντλήθηκαν.

Η κυρία Γεννηματά έχει με την υπόθεση Παπανδρέου δύο επιλογές:

Είτε θα είναι ειλικρινής με τους ψηφοφόρους του χώρου της και με το σύνολο του Ελληνικού λαού, απόφαση που θα είναι συμφέρουσα και για την ίδια αφού θα γίνει πραγματική αρχηγός στο κόμμα της, είτε θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τους ολετήρες της πατρίδας και θα παραδοθεί και η ίδια στη χλεύη και στην αποστροφή των Ελλήνων.

Να είναι όμως όλοι τους σίγουροι και η κα Γεννηματά. Στο τέλος το φως πάντοτε νικάει το σκοτάδι.

 Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image