19 Ιανουαρίου 2019

Χατζηδάκης: Δεν θα υπάρξει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

xatzidakis.27.1.708Η θέση της ΝΔ στο Σκοπιανό είναι ξεκάθαρη και έχει υπογραμμίσει από την αρχή ότι ο αλυτρωτισμός πρέπει να παταχθεί, ξεκινώντας από την αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ, δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Αναφερόμενος στους λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Πάμε για λόγους θεσμικής τάξεως στη σημερινή συνάντηση με τον κ.Τσίπρα. Όποιο παράθυρο συνεννόησης και συναίνεσης υπήρχε το έχει κλείσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με την ανεύθυνη στάση του στο ζήτημα».

Δήλωσε ακόμη ότι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν βλέπει πιθανή σύγκληση πολιτικών αρχηγών, καθώς «ο κ. Τσίπρας έχει αυτο-υπονομευθεί».

Σε ό,τι αφορά το επερχόμενο συλλαλητήριο, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι οι βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθεροι να μετάσχουν, όπως έγινε και σε εκείνο της Θεσσαλονίκης.

«Γιατί το 2008 δεν είχαμε συλλαλητήριο με την κυβέρνηση Καραμανλή; Διότι η κυβέρνηση είχε ενημερώσει την αντιπολίτευση και οι πολίτες ήξεραν ότι υπήρχε συγκεκριμένη θέση για το ζήτημα. Την κινητοποίηση για τα συλλαλητήρια την κάνει η ίδια η κυβέρνηση με την αλαζονεία της . Οι βουλευτές της ΝΔ όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αναφέρει πως οι βουλευτές της είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν. Η κυβέρνηση είναι ικανή για κάθε επικοινωνιακό κόλπο και τρικ αλλά ανίκανη για την οποιαδήποτε λύση», δήλωσε.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image