14 Δεκεμβρίου 2018

Γεωργιάδης για Πολάκη: Είναι ένα γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια

«Γαϊδούρι» χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα γέλια του κατά τη διάρκεια της συγκινησιακά φορτισμένης ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

«Ο κ.Πολάκης είναι ένα γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια τα οποία ιδιαιτέρως τα συμπαθώ. Εγώ θα τον στείλω φυλακή, θα τον στείλω στο ειδικό δικαστήριο. Στην εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ κατάθεσα ότι με εντολή του ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δώσει 8 εκατ σε εταιρεία φύλαξης χωρίς διαγωνισμό» είπε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».

Σχετικά με τον πρωθυπουργό είπε ότι δεν «έπεισε» τους πολίτες. «Δεν βρέθηκε ένας του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει μια κατηγορία προς κάποιον από τους δέκα. Στη συζήτηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν παγωμένοι, ήταν σε δύσκολη θέση» είπε.

Χαρακτήρισε μάλιστα «όχι μικρή κωλοτούμπα» την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του να διευκρινίσει ότι μιλά για πολιτικές και όχι για ποινικές ευθύνες.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του στη Βουλή μίλησε και για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας.

Στη συνέντευξή του δήλωσε «άφωνος με την κ. Παπασπύρου (τη Γενική Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης). Δεν μπορεί να λέει ότι δεν έχει αρμοδιότητα για το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ). Μέσα στα πορίσματα αναφέρονται ενέργειες της κ. Παπασπύρου για να καθυστερήσει το πόρισμα για την υπόθεση της Μελίνας».

Επανέλαβε, όπως και στη Βουλή ότι «το να είναι δεύτερη μάνα του κ. Τζανακόπουλου και να είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι αναφαίρετο δικαίωμα της κ.Παπασπύρου. Όταν, όμως, είναι στο γραφείο της πρέπει να είναι Γενική Επιθεωρήτρια και τίποτα άλλο».

Και πρόσθεσε: «Βγαίνει ένα πόρισμα το 2017 εξαιρετικά επιβαρυντικό για τη Νεκταρία Πολάκη και αυτό μπαίνει στο συρτάρι για να βγει ένα δεύτερο πιο στρογγυλεμένο που μένει και αυτό στο συρτάρι. Η παρέμβαση είναι οφθαλμοφανής».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image