14 Δεκεμβρίου 2018

Μητσοτάκης: Η χώρα χανόταν κι η Αντωνοπούλου έπαιρνε επίδομα

«Έπρεπε να περάσουν 3 ολόκληρες ημέρες έντονης αντίδρασης για να δηλώσει ο κ. Τσίπρας αρχικά ενοχλημένος και στη συνέχεια να απομακρύνει την κ. Αντωνοπούλου. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που ψήφισε το νόμο που επέτρεψε στην κ. Αντωνοπούλου και τον σύζυγό της να παίρνουν επίδομα. Αυτή μάλιστα δεν ήταν μια αυτόματη διαδικασία.

Η κ. Αντωνοπούλου έκανε αίτηση κάθε μήνα. Η διάταξη αυτή ψηφίστηκε το 2015. Η χώρα χανόταν και η κ. Αντωνοπούλου έπαιρνε επίδομα. Δεν υπήρξε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας πριν από λίγο στην Ολομέλεια.

Αποκλειστικά υπεύθυνη για τα φαινόμενα βίας κατέστησε την κυβέρνηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβεβαίωσε την εθνική αντιπροσωπεία και τον ελληνικό λαό ότι με την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα θα εκλείψουν πλήρως και διά παντός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, το πρωί, όπως και στα επεισόδια «από τους γνωστούς – άγνωστους», έξω από το σπίτι του κ. Παπαδήμου «γιατί κάποιοι διαμαρτύρονται για τη μεταγωγή αυτού που φέρεται ως ένοχος για την αποστολή του συγκεκριμένου «τρομοδέματος»», όπως σημείωσε. Ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο επεισόδιο έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης και στο ίδιο επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού, με δράστες και στις τέσσερις περιπτώσεις τους αυτοαποκαλούμενους «Αλληλέγγυους», «αλληλέγγυους», όπως είπε, προς τον φερόμενο δράστη της επίθεσης προς τον Λουκά Παπαδήμο. Με αιχμή τα γεγονότα αυτά, ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε προς την κυβέρνηση το ερώτημα αν τα θεωρεί όλα αυτά φυσιολογικά, «τι κάνει για να αντιδράσει, έγινε καμιά προσαγωγή και γιατί επιδεικνύεται ακόμη μια φορά, μια απαράδεκτη ανοχή σε τέτοια φαινόμενα;».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «προειδοποίησε» την κυβέρνηση ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τα εκφυλιστικά φαινόμενα και τους κινδύνους που εγκυμονούν. Διαβεβαίωσε δε, την Εθνική Αντιπροσωπεία και τον ελληνικό λαό ότι η ανοχή της επόμενης κυβέρνησης ΝΔ στη βία, θα είναι μηδενική και αυτά τα φαινόμενα θα τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image