15 Δεκεμβρίου 2018

Νέα Δημοκρατία: Πανικός Καμμένου

Για πανικό του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την οποία απαντά για την υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «και μόνον το ύφος της ανακοίνωσης προδίδει τον πανικό του κ. Καμμένου», ενώ απαντά στον «συστηματικό ψεύτη Υπουργό Άμυνας» ότι η το κόμμα ψήφισε «να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος».

«Κατά τα λοιπά, ελπίζουμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την Αστυνομία να συλλάβει και την Αξιωματική Αντιπολίτευση» σχολιάζει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Νωρίτερα, η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τόνιζε τα εξής: «Από τα μαλλιά της προσπαθεί να πιαστεί η Νέα Δημοκρατία μετατρέποντας το κόμμα σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται, να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε. Η κ. Σπυράκη καθοδηγείται από τις αναμνήσεις της στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image