14 Δεκεμβρίου 2018

Παρέμβαση της ΝΔ για το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Πειστικές απαντήσεις ζητά η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» με θέμα «το ακίνητο της Κουμουνδούρου αναζητά νόμιμο ιδιοκτήτη», στο οποίο αναφέρεται πως το ακίνητο δεκαέξι χρόνια μετά την αγορά του από την ΕΑΡ, μεταβιβάστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας, με ανυπόστατη αλλαγή επωνυμίας και χωρίς να καταβληθεί φόρος μεταβίβασης.

«Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιον λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος”, εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιο λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;

Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη Κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις».

 Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image