15 Φεβρουαρίου 2019

Σοκάρει η Βόζενμπεργκ για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Ισως κάτι ήξερε και του’κλείσαν το στόμα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο γραφείο του δολοφονημένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήταν χθες το βράδυ η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Η κυρία Βόζεμπεργκ είναι οικογενειακή φίλη της οικογένειας Ζαφειρόπουλου και γνωριζόταν καλά τόσο με τον εκλιπόντα, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της. Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στον Ant1 για τον άνθρωπο που χάθηκε, τονίζοντας το ήθος του και την επιστημονική του κατάρτηση.

«Ήταν αντίγραφο του πατέρα του, εξαιρετικός συνάδελφος και αγαπητός από όλους τους συναδέλφους», επισήμανε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Όπως είπε, η οικογένεια δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποιος μπορεί να ευθύνεται για την δολοφονία, καθώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν είχε δεχτεί απειλές και δεν ήταν ενήμεροι για κάποια «περίεργη» υπόθεση που τυχόν χειριζόταν.

«Χειριζόταν και ποινικές υποθέσεις, που έχουν και σκοτεινές πτυχές και δύσκολα σημεία. Η δική μου η γνώμη, η άποψή μου, είναι ότι κάτι μπορεί να ήξερε ο Μιχάλης στο πλαίσιο του χειρισμού μιας υπόθεσης και του “κλείσαν το στόμα», είπε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Είναι σοκ για τον νομικό κόσμο, δήλωσε συγκλονισμένη.Ελλάδα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image