Ελλάδα

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην εισπρακτική στο Μαρούσι

Η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.) ανέλαβε με κείμενο της, την ευθύνη για την επίθεση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία εισπρακτικής εταιρείας στο Μαρούσι.

Αναλυτικά το κείμενο της Αναρχικής συλλογικότητας έχει ως εξής:

«Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η ΑΣΥΚΑΜΟ πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας Qualco στο Μαρούσι.

Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχεται επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200ε και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό.

Η κοινοπραξία αυτή  (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε.,Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation)
με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να παίρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200ε είτε 2000ε.

Τέλος η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά από το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος, με αυτά τα κριτήρια αξιολογούνται και όποιος κρίνετε ”αντιπαραγωγικός” απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εμείς από μεριάς μας ένα έχουμε να πούμε όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρει απέναντι του».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Ρουβίκωνας εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση κατά των ΜΜΕ που φωτογράφιζαν την συλλογικότητα ως υπεύθυνη για την επίθεση στο Μαρούσι. «Ό,τι κάνουμε το αναλαμβάνουμε άμεσα με κείμενο. Αν δεν το αναλάβουμε, πάει να πει ότι δεν ήμασταν εμείς», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα