Διεθνή

Λας Βέγκας: Βίος και πολιτεία η οικογένεια του μακελάρη

Βίος και πολιτεία φέρεται να ήταν η οικογένεια του μακελάρη του Λας Βέγκας, Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος «θέρισε» με αυτόματο όπλο εκατοντάδες ανθρώπους από τον 4ο όροφο του Mandalay Hotel, σκοτώνοντας 58 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 500. Ο αδερφός του μακελάρη, Μπρους Πάντοκ, ελέγχεται από τις αμερικανικές αρχές για εμπόριο σκληρών ναρκωτικών και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να προσαχθεί.

Ο ίδιος κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί για διάφορα σοβαρά εγκλήματα, όπως η διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή, εμπρησμό, ακόμη και για απάτη με πλαστά έγγραφα.
Εκτός του Μπρους Πάντοκ, ο οποίος έχει ναρύ φάκελο με σοβαρότατα αδικήματα και τον Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος έχει γραφτεί ήδη στην ιστορία ως ο δράστης του μεγαλύτερου μακελειού στις ΗΠΑ, περιβόητος ληστής τραπεζών ήταν και ο πατέρας Πάντοκ, ο «Μπιγκ Ντάντι», όπως τον αποκαλούσαν χαρακτηριστικά. Είχε την «τιμή» μάλιστα, το όνομά του να περιλαμβάνεται στην Top 10 λίστα των καταζητούμενων του FBI.

Η τελευταία καταδίκη του αδερφού Μπρους Πάντοκ, ήταν για βανδαλισμό σε εταιρεία, στο Λος Άντζελες. Το δικαστήριο τον τιμώρησε με 150 ώρες παροχής δημόσιας εργασίας.

Ο μόνος που φαίνεται πως… παρέκαμψε το εγκληματικό γονίδιο της οικογένειάς του, είναι ο άλλος αδερφός του μακελάρη, ονόματι Έρικ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα αμερικανικά ΜΜΕ, λέγοντας πως «Ήταν ένας κλειστός τύπος. Γι’ αυτό δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα γι’ αυτόν».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Διεθνή