Ελλάδα

Μητσιάς υπέρ Σαββόπουλου: «Είδε ότι το κράτος χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση -Καλά έκανε και το είπε»

Θέση υπέρ του Διονύση Σαββόπουλου πήρε ο ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, σχολιάζοντας την κριτική που ασκήθηκε στον μεγάλο μουσικό για τη δήλωσή του υπέρ της ΝΔ πριν από τις εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε δηλώσει πέντε ημέρες πριν τις εκλογές πως ελπίζει σε αυτοδυναμία της ΝΔ. «Σέβομαι και τα άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους. Όλα αυτά τα κόμματα είναι δυνάμεις της πατρίδας και του έθνους. Απλώς παρατηρώ ότι αυτά τα κόμματα της υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξεγνοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη», είχε πει μεταξύ άλλων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Μητσιάς: «Είμαι υπέρ του Διονύση Σαββόπουλου»

Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής, Μανώλης Μητσιάς, πήρε θέση υπέρ του Διονύση Σαββόπουλου, σημειώνοντας πως δεν του άρεσε η κριτική που δέχθηκε για τα όσα είπε για τις εκλογές: «Δεν μου αρέσει καθόλου, είμαι υπέρ του Σαββόπουλου. Δεν μ’ αρέσουν καθόλου αυτοί, οι οποίοι κριτικάρουν πολύ εύκολα. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να κάνει στη ζωή του, ό,τι θέλει, τη στιγμή που του αρέσει αυτό το πράγμα. Ο Διονύσης είδε ότι το κράτος χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση. Καλά έκανε και το είπε. Έχετε φανταστεί ποτέ, ότι εμείς οι Έλληνες θα κάναμε κυβέρνηση με 5 κόμματα; Είναι δυνατόν;”.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα