Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Να προστατέψουμε το σπίτι μας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της ομάδας να προστατεύσει την Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πληροφορεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για τα εξής:

– Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο παρακαλούνται θερμά να μην προσέλθουν καν στο γήπεδο ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα εισόδου τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

– Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:30. Για λόγους ασφαλείας οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 θα παραμείνουν κλειστές από τις 17:15 έως τις 18:15. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο.

– Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως έχει συμβεί έως τώρα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Λεωφόρος πρέπει να είναι γεμάτη και η συμπεριφορά όλων χρειάζεται να είναι εντός ορίων ώστε να προστατεύσουμε το σπίτι μας ενόψει των επόμενων αγώνων, μια και ο σύλλογος έχει ανάγκη τους φιλάθλους μας για αγωνιστικούς, ψυχολογικούς και οικονομικούς λόγους.

– Το γήπεδο εποπτεύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει έξτρα κάμερες περιμετρικά του γηπέδου σε όλους τους φραγμούς της Ελληνικής Αστυνομία για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Αθλητισμός