Uncategorized

Σκληροπυρηνικός φαν βρήκε τη… συνομωσία πίσω από το «Μόνος στο σπίτι»

Το «Home Alone» παραμένει μια από τις πλέον αγαπητές οικογενειακές ταινίες όλων των εποχών, παίζοντας και ξαναπαίζοντας παντού από κείνα τα Χριστούγεννα του 1990 που βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες.

Ήταν η ταινία που έκανε αστέρι τον πιτσιρικά Μακόλεϊ Κάλκιν, αν και πλέον ένας χρήστης του Reddit βλέπει συνωμοσία πίσω από την εγκατάλειψη του οχτάχρονου Κέβιν Μακάλιστερ στο σπίτι με τους διαρρήκτες, την ώρα που η υπόλοιπη οικογένεια πηγαίνει στο Παρίσι για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Η ίδια η ταινία ρίχνει την ευθύνη στον πιτσιρικά Κέβιν για το γεγονός ότι έμεινε «Μόνος στο σπίτι». Όπως θυμόμαστε, είχε γίνει ένα μπλακάουτ στο ρεύμα, που έκανε την οικογένεια να παρακοιμηθεί και να ξεχάσει μέσα στη φούρια της να προλάβει την πτήση τον οχτάχρονο στο σπίτι.

Το λάθος πέρασε απαρατήρητο απ’ όλους, κι έτσι έμεινε ο Κέβιν πίσω. Μόνο που ο παρατηρητικότατος «bobcobble», όπως υπογράφει στο Reddit, βρήκε πως ήταν ο πατέρας Πίτερ αυτός που φαίνεται να σαμπόταρε τον γιο του, αφήνοντάς τον εσκεμμένα πίσω! Σε μια σκηνή λοιπόν που ο Κέβιν χύνει κάτι υγρά στο τραπέζι, έπειτα από έναν καυγά για μια πίτσα, ο πατέρας καθαρίζει με μια στοίβα χαρτοπετσέτες και πετά μαζί τους και το αεροπορικό εισιτήριο του μικρού!

Η σκηνή περνά πολύ γρήγορα και δεν την παρατηρείς, υπάρχει όμως και είναι εκεί. Και γιατί δεν πρόκειται για λάθος; Μα γιατί έτσι πιστεύουν οι τρελαμένοι φαν, πως το έκανε επίτηδες. Άλλος πάλι σχολίασε πως ακόμα και οι διαρρήκτες ήταν στο σχέδιο του Πίτερ, ώστε να μπουν στο σπίτι, να βρουν μέσα τον πιτσιρικά και να τον σκοτώσουν!

Αυτά λένε χωρίς ίχνος τύψεων…

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Uncategorized