Διεθνή

Σχεδίαζε τη δολοφονία του συζύγου και μόλις άκουσε τον δικαστή έπεσε… ξερή

Η Diana Lovejoy κρίθηκε ένοχη τη Δευτέρα για το κακούργημα της συνωμοσίας με στόχο τον φόνο του συζύγου της, Greg Mulvihill, τον Σεπτέμβριο του 2016 στην Καλιφόρνια. Η συνωμοσία απέναντι στον σύζυγό της δεν πήγε όπως περίμενε και τελικά κάθισε στο εδώλιο.

Πάρα πολλά αμερικανικά δίκτυα βρίσκονταν μέσα στη δίκη και κατέγραψαν τη συγκλονιστική σκηνή μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, όταν η γυναίκα, εμβρόντητη, κοίταξε την νομική της ομάδα και στη λίγες στιγμές μετά κατέρρευσε στην καρέκλα της.

Ένας από τους δικηγόρους της έσπευσε να τη συγκρατήσει, ώστε να μη σωριαστεί. Στη συνέχεια, οι δεσμοφύλακες την ξάπλωσαν στο πάτωμα και κάλεσαν ιατρική βοήθεια. Έπειτα ο δικαστής διέταξε την εκκένωση της αίθουσας, προτού καταφθάσει το ασθενοφόρο για να οδηγήσει την Lovejoy στο νοσοκομείο.

Η 45χρονη είχε μπει σε μία μεγάληγ δικαστική μάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της για την επιμέλεια του παιδιού τους. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δύο πλευρών έδιναν και έπαιρναν ενώ η γυναίκα είχε ισχυριστεί ότι ο άνδρας της κακοποιούσε σεξουαλικά καθώς επίσης και τον γιο τους.

Η Lovejoy είχε επίσης συμφωνήσει να πληρώσει $120.000 στον πρώην άνδρα της, και ως προθεσμία εξόφλησης είχε οριστεί η εβδομάδα μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Διεθνή