Ελλάδα

Τρίκαλα: Στη φυλακή φυγόποινος απατεώνας και πλαστογράφος

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων σε έναν 51χρονο Έλληνα που συνελήφθη στην πόλη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε με συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης και της πλαστογραφίας, με αποφάσεις του Τριμελούς και του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας οι οποίες είναι τετελεσμένες και πρέπει να εκτίσει την ποινή του.

*** Άνδρες της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν στο Καλπάκι Ιωαννίνων μία 29χρονη Αλβανίδα και έναν 37χρονο ομοεθνή της που είχαν περάσει παράνομα στη χώρα. Μάλιστα, η γυναίκα είχε πλαστή σφραγίδα εισόδου στο αλβανικό διαβατήριό της, ενώ σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβίαση αναστολής με ποινή φυλάκισης δύο ετών κι έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
*** Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 3.500 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών εκκρεμούσε με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας σε βάρος ενός 29χρονου Αλβανού που συνελήφθη στην Πάργα από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού.

*** Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν στην Πρέβεζα έναν 30χρονο Έλληνα όταν διαπίστωσαν μετά από έλεγχο στοιχείων ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

*** Στην Τύρια Ιωαννίνων, αστυνομικοί του τμήματος Δωδώνης πέρασαν χειροπέδες σε έναν 66χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για υγειονομικές παραβάσεις με ποινή φυλάκισης δύο μηνών.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα