2 Ιουλίου 2020

Άδωνις: Μέγα δικαστικό σκάνδαλο η υπόθεση των αδελφών Τσίπρα

Ως δικαστικό σκάνδαλο τεράστιου μεγέθους χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας που κατέθεσαν ο αδελφός και ο ξάδελφος του πρωθυπουργού για να λάβουν έργο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Η ίδια η δικαιοσύνη θα πρέπει να ερευνήσει πώς λειτούργησε η δικαιοσύνη και θεωρήθηκε ως πλημμέλημα η πλαστότητα» είπε προσθέτοντας πως «είναι απολύτως προφανές ότι η κυβέρνηση Τσίπρα παρεμβαίνει ασταμάτητα στη δικαιοσύνη».

Αναφορικά με τη δανειακή ρύθμιση που έλαβαν τα αδέλφια του πρωθυπουργού προέτρεψε κάθε πολίτη να πηγαίνει στις τράπεζες και να αποκτά μια ρύθμιση σαν και αυτή των αδελφών του κ. Τσίπρα.

Ερωτηθείς για την υπόθεση των δύο Ελλήνων αξιωματικών τη χαρακτήρισε λυπηρή. «Είναι προφανές ότι η δίωξη είναι πολιτική. Η συνάντηση Τσίπρας-Ερντογάν είχε αφήσει προσδοκίες. Είναι θέμα τιμής για την ελληνική δημοκρατία να γυρίσουν πίσω τα δύο παιδιά» τόνισε.

Επιπλέον, κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη ότι κατ’ εντολή του απολύθηκαν τέσσερεις εργαζόμενοι χθες από το ΚΕΕΛΠΝΟ. «Μεταξύ των απολυμένων είναι και ένα ζευγάρι που δεν θα έχουν από σήμερα δουλειά. Έχουν μούτρα και μιλάνε για δικαιώματα;» διερωτήθηκε.Πολιτική