Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης έχει επικοινωνιακό ταλέντο, χυδαίο να λέει ο Πολάκης αργυρώνητο τον Κατρούγκαλο

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Παύλο Πολάκη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αρχικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης τον παρακολουθώ με κάποιο ενδιαφέρον και δεν τον υποτιμώ. Έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, θα κερδίσει σίγουρα τον Ανδρουλάκη στη δεύτερη θέση γιατί είναι χαμογελαστός, θελκτικός, κάνει γκελ στον κόσμο. Βγαίνει ο Ανδρουλάκης μουρτζούφλος και σκυθρωπός, βγαίνει ο άλλος χαμογελαστός και τον κερδίζει, τέρμα».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0gpvdntivq1)

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «ο Πολάκης είναι γελοίο υποκείμενο δεν είχα αμφιβολία γι αυτό. Τι λέει αυτός: ότι ο Κατρούγκαλος ήταν ένας αργυρώνητος προδότης ο οποίος για να πάρει την άμισθη θέση στον ΟΗΕ πούλησε τις εκλογές. Θέλετε να κάνουμε τώρα πολιτική λέγοντας εσύ είσαι προδότης πουλημένος και αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα όριο. Τι ντροπή είναι αυτη, τι σιχαμένος είναι αυτός ρε παιδάκι μου όταν λέει ότι ο Κατρούγκαλος τα έχει πάρει από τη ΝΔ για να εκλεγεί στον ΟΗΕ».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0gpfffjpd2x)

 

«Δεν φταίει κανένας άλλος από τον Τσίπρα που δεν τον διέγραψε και συνεχίζει και βρωμίζει την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Βαρέθηκα τη χυδαιότητα και την τοξικότητα. Εμένα ο Κατρούγκαλος δεν είναι φίλος, αντίπαλός μου ήταν πάντοτε, εγώ τον έχω πολεμήσει αλλά αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι είναι αξιοπρεπής και κύριος» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας, σύμφωνα με τον οποίο στον ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται τον βουλευτή Χανίων του κόμματος.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0gpkx6giyap)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική