Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης σε Παύλο Πολάκη: Εσείς ψηφίσατε τους νόμους για την κάνναβη

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σχετικά με τα εγκαίνια πρώτης μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, την περασμένη Πέμπτη, στα Εξαμίλια Κορίνθου.

«Σου έχω πει να μην πίνεις πολύ το βράδυ. Τους νόμους για την Κάνναβη τους έχετε ψηφίσει όλους. Και τους δικούς σας και τους δικούς μας» έγραψε στην απάντησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθυμίζοντας προς τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «στα εγκαίνια της Tikun έστειλε τον τοπικό σας βουλευτή ως εκπρόσωπό του ο @atsipras αλλά και τον κ.Καρανίκα. Και οι δύο χαιρέτισαν την επένδυση».

Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στον Παύλο Πολάκη και για τον Βασίλη Μηλιώνη, o οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ενεργή εμπλοκή στην έλευση της Tikun Olam στην Ελλάδα και σε αυτή την γιγαντιαία επένδυση.

«Ο δε κ. Μηλιώνης αθωώθηκε ομοφώνως από το εφετείο και παρήλθε και η οριστική προθεσμία αναίρεσης από τον ΑΠ άρα η αθώωση του είναι Αμετάκλητη! Επιτέλους είσαι βουλευτής και πρώην Υπουργός δείξε έστω ελάχιστο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η ανάρτηση Πολάκη

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην οποία σημείωνε ότι «ο Μηλιώνης είναι ο χρηματοδότης του εργοστασίου παραγωγής προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης Από τα λεφτά που έκλεψε από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!»