26 Μαΐου 2022

Άδωνις σε Πολάκη: Είσαι αρχηγός των αντιεμβολιαστών

Σφοδρή σύγκρουση του υπουργού Ανάπτυξης με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια κατά της Covid και τα φάρμακα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Σφοδρή σύγκρουση για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης με τον υπουργό Ανάπτυξης να αποκαλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κίνήματος».

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι ο Πολάκης. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά, τα αντιιικά αλλά όχι για τα εμβόλια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει σε άλλο σημείο απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ «όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανα εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό πώς αφήνετε στην Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι αυτό τον δείκτη;».

Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης επέμεινε σε όσα κατά καιρούς έχει υποστηρίξει για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων υποστηρίζοντας πως οι εξελίξεις τον δικαίωσαν.

 Πολιτική