Πολιτική

Αλέξης Γεωργούλης: «Ψύχραιμη και αποφασισμένη η Ελένη Χρονοπούλου να το πάει μέχρι τέλους» λέει φίλος της

«Ψύχραιμη και αποφασισμένη» είναι η Ελένη Χρονοπούλου μετά την καταγγελία της σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, όπως δηλώνει το φιλικό περιβάλλον της δικηγόρου και μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση με την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη μέχρι τέλους, δηλώνει στο Mega φίλος της, o Πάνος Βλάχος, ο οποίος τονίζει ότι την ενθαρρύνει η εμπιστοσύνη από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του.

«Μιλάμε καθημερινά. Μιλάμε. Είναι αποφασισμένη, είναι ψύχραιμη, το γεγονός ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από το κόμμα και από τον πρόεδρο είναι πολύ ενθαρρυντικό και για την ίδια, η οικογένειά της την στηρίζει, που είναι επίσης, πάρα πολύ σημαντικό, είναι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, είναι μορφωμένοι άνθρωποι, έχει υποστήριξη», δήλωσε ο Πάνος Βλάχος.

«Ήξερε λίγο πολύ ότι αυτή η ιστορία θα έχει αντίκτυπο και δημοσιότητα, είναι και πολιτικό στέλεχος, προφανώς αντιλαμβάνεται ότι από τη στιγμή που αυτό το πράγμα δημοσιοποιήθηκε ξέρει ότι δεν είναι εύκολο αλλά είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους. Κι αυτό που είπε ότι ο δικός της αγώνας είναι κι αγώνας και για περισσότερες γυναίκες, το πιστεύει. Δεν είναι ότι το κάνει για λόγους δικής της προβολής ή για κάποια άλλη ματαιοδοξία», συμπλήρωσε ο φίλος της.

Η Ελένη Χρονοπούλου βρισκόταν σε επαφή με τον δικηγόρο της από το 2020, απευθύνθηκε στις βελγικές αρχές όπου κατήγγειλε το περιστατικό και σε συνεννόηση μαζί τους, προχώρησαν στη διαδικασία που προβλέπει το δίκαιο του Βελγίου.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική