5 Δεκεμβρίου 2022

Αναστασίου: «Κάνουμε τα ίδια λάθη»

anastasiou708_0.jpg?itok=I7GjJ92C

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε για άλλη μια φορά ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αδίκησαν τους εαυτούς τους με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Ντινάμο Μόσχας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά είπε ο τεχνικός του ΠΑΟ:

Για το ματς: «Δυστυχώς για μία ακόμα φορά αδικήσαμε τους εαυτούς μας και είναι κρίμα. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν. Είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο. Μετά από πολλά παιχνίδια κάνουμε τα ίδια λάθη, βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας. Μερικές φορές είναι καλό να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να σκεφτείς το σημείο και την έκβαση του αγώνα πριν πάρεις ρίσκο. Δεν ήταν τεχνικά ή τακτικά τα λάθη, αλλά λάθη απόφασης. Πήραμε δύο αποφάσεις που δεν βοήθησαν την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Για τα λάθη: «Δεν θα έλεγα ότι είναι έλλειψη χημείας. Οι έμπειροι παίκτες παίρνουν μία απόφαση. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Πάντα υπάρχει και το ρίσκο. Το σημαντικό είναι να γνωρίζεις πότε παίρνεις το ρίσκο και τη δυνατότητα. Είναι καθαρά δικό μας θέμα και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε για να είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε φέτος στην Ευρώπη ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε βαθμούς και πληρώσαμε ατομικά λάθη».

Για το καλό πρώτο ημίχρονο: «Όλα τα παιδιά άφησαν καλές εντυπώσεις. Πέτριτς, Λαγός, Δώνης δούλεψαν πολύ όπως και οι υπόλοιποι. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με την Βέροια στη Λεωφόρο».Αθλητισμός