Πολιτική

Αναχώρησε από την Αθήνα το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου – Τους προέπεμψε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Μηταράκης

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου πραγματοποίησε τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου της Δημοκρατίας – Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στην χώρα μας.

Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη αναχώρησαν από την χώρα μας μετά από τρεις ημέρες παραμονής, με γεμάτο πρόγραμμα και πολλές επαφές.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ήταν αυτός ο οποίος τους προέπεμψε το απόγευμα της Τετάρτης στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Δείτε φωτογραφίες:


5585444


5585446


mitarakis_vasilias

Η ανάρτηση του Νότη Μηταράκη:

Προέπεμψα, σήμερα, το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου στο διεθνή αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη χώρα μας.

#belgium #greece

Posted by Νότης Μηταράκης (Notis Mitarachi) on Wednesday, May 4, 2022

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου πραγματοποίησε τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ στην αποστολή βρέθηκαν υπουργοί της βελγικής κυβέρνησης, η αναπληρώτρια πρωθυπουργός του Βελγίου και Βέλγοι επιχειρηματίες και πανεπιστημιακοί.

Νωρίτερα, σήμερα βρέθηκαν στη Ρεβυθούσα. Σε ανάρτησή του στο instagram το βελγικό παλάτι, στη λεζάντα τριών φωτογραφιών που παραθέτει από την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στον τερματικό σταθμό LNG, γράφει:

View this post on Instagram

A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace)

«Το θέμα της “ενέργειας” θα βρεθεί στο επίκεντρο της τελευταίας ημέρας της κρατικής επίσκεψης στην Ελλάδα, με επίσκεψη στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στη Ρεβυθούσα. Ο τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου βρίσκεται σε ένα ακατοίκητο νησί κατά μήκος της ακτογραμμής της Αθήνας και είναι στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο τερματικός σταθμός αναπτύχθηκε και ανήκει στον ΔΕΣΦΑ, συμμέτοχος της οποίας είναι η βελγική εταιρεία Fluxys»

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική