Πολιτική

Ανδρουλάκης για e-food: Ο εργασιακός νόμος της ΝΔ αφήνει απροστάτευτους τους ντελιβεράδες

H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άφησε απροστάτευτους τους ντελιβεράδες με τον νέο εργασιακό νόμο που ψήφισε, επισημαίνει 

Στο στόχαστρο του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ και υποψηφίου για την αρχηγία του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη βρέθηκε ο νόμος Χατζηδάκη. Αφορμή η απόφαση της e-food για αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις των ντελιβεράδων.

Ο κ. Ανδρουλάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι «ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη πληθαίνουν οι χώρες που κινούνται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, παρέχοντας στους εργαζόμενους μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (διανομείς φαγητού, κούριερ, οδηγούς) πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, στην Ελλάδα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άφησε απροστάτευτες τις συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων με τον νέο εργασιακό νόμο που ψήφισε».

Η συγκεκριμένη αδυναμία του νόμου, αφορά ιδιαίτερα χιλιάδες νέους ανθρώπους. Βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη σημαίνει ποιοτικές θέσεις εργασίας που προσφέρουν σταθερότητα και προοπτική στη ζωή της νέας γενιάς, λέει καταλήγοντας ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική